Laatste Nieuws


Nieuwe collectie Northcott stoffen
We zijn dit jaar begonnen met een nieuwe collectie Northcott quiltstoffen.

Open Dag
De open dag die gepland stond op 15 januari, gaat vanwege de beperkende maatregelingen, helaas niet door.
De volgende open dag zal gehouden worden op:
Zaterdag 3 september.

Nieuwe serie Tim Holtz stoffen
We hebben een nieuwe serie Tim Holtz stoffen binnen gekregen.

Evolon en Transferverf
Een impressie van het prachtige werk, gemaakt door de deelnemers van de workshop o.l.v. Eke Krug

Impressie Workshop o.l.v. Isabelle Wiessler

Tijdens de Workshops van Isabelle Wiessler is prachtig werk gemaakt. Het zijn fantastische dagen geweest met veel enthousiaste en tevreden reacties van de cursisten. Velen komen graag in november 2022 weer terug bij de volgende workshop van Isabelle Wiessler.

Grunge Stoffen

De nieuwe collectie van de prachtige Grunge stoffen is binnen.
o.a. veel warme herfsttinten.

Snap Pap

Snap pap is een nieuw materiaal. Het is papier met een leerachtige uitstraling en het is in verschillende kleuren te krijgen.
U kunt Snap Pap verven, stempelen, bedrukken, naaien en strijken. Het is wasbaar op 60 graden en het geeft dan een gekreukt eigentijds effect. In combinatie met stof is het prima te gebruiken want Snap Pap is naai- en strijkbaar en kan probleemloos 2 lagen dik onder de naaimachine door.

Uitslag fibermail-wedstrijd “Kleur”

Eind augustus kwam de jury (Olga Haan, Ineke Wagenborg en Dineke Ugen) bijeen om de mooie inzendingen van de fibermail wedstrijd aandachtig te bekijken. De techniek, kleurgebruik, originaliteit, compositie, vorm en de afwerking, alles is meegewogen in het eindoordeel. De selectie werd steeds iets kleiner en uiteindelijk heeft de jury besloten dat de prijswinnaars zijn: …

De kracht van de herhaling en de eenvoud onderstreept het thema. Mooi afgewerkt. Originele vorm voor de kaart bedacht. Tekst in de sterren loopt mooi in het rond.

Onderwerp subtiel neergezet. Mooi van kleur, mooi stikwerk en mooi in zijn eenvoud. Kleuren mooi op elkaar afgestemd en bijpassend gequilt.

Een werkje, waar je blij van wordt. De blijdschap van een kind verwoordt het feestelijke element. Schattig meisje, die alle felicitaties voor Cordi in de lucht houdt.

Net nieuw binnen gekomen deze prachtige stoffen in schitterende kleuren!